Bloggtävling om ett tagelarmband

 
 
http://lisafager.horseworld.se/2013/10/30/bloggtavling-vinn-ett-tagelarmband/#comments

Vadstena

Hejj, är i Vadstena och har varit här sedan i tisdags. Sovit här 2 nätter alltså, varit med mormor och morfar oså.
Så det har varit roligt. Men idag ska jag åka hem. Rida Flundran kanske! ;)
 
 

Cimba hos veterinären igår

Vi var ju somsagt hos veterinären igår och det gick bra! Vi fick springa lite med honom och lite så. Men han fick en medicin som ska ges ett tag och sen ska han vila tills på måndag när han ska få skor bak. Så får inte rida honom på hela lovet, väldigt surt.. :(
 
 
Men denna filur får jag rida lite istället ;)
 

Höstlov, lördag

Hellu, idag är det lördag, har varit på Sharpman och köpt hundmat, och även attpar bakskydd till Cimba på rea, så de kostade typ 52 kr, haha! Sen ska mamma och jag åka och handla, och sen ska jag även hinna med att rida Flundran också. För ikväll ska jag på kalas hos en kompis! :)
 
 
 

HÖST 2013

 
 

Matte och engelska prov

Hej, igår had evi matte prov, och idag hade vi engelska prov. 2 prov på 2 dagar, herregud.. Jaja, nu är dom gjorda iallafall. Får se sedan på resultaten hur det gick, kändes sådär på båda proven.. Och imorgon har vi såhär att komplitera frågor till SO:n. Jag har 1 fråga tills det men ja, vet inte precis vilken. Så tränar på några stycken. För några veckor sen sa hon att jag  skulle lära mig en fråga, och idag sa hon en annan? Så jaja, får väl träna på några stycken.. Men imorgon är det iallafall fredag ;)
 
 
Glad vovve :')
 
 
 

Pluggar

Hej, kortdag idag! (Y) Just nu pluggar jag till engelska provet som är imorgon :(

Sommarstugan

Hej, idag ska vi åka en sväng til sommarstugan, dra upp den lilla båten. Kameran ska med! :)
 
 
Hahaha fint ;')
 

Ridpass på Cimba

Hej! Idag red jag ett pass på Cimba,det var härligt då han var så pigg och ja, härlig! Hoppade 3 språng på ett lågt räcke, kändes superbra. Imorgon ska han vila och masseras och jag ska rida Flundran :)
 
 
 
 

Kortdag

Hejhej, idag gick vi tilll 10 i 1 i skolan. Så det var bra, sn har jag bara chilat vid datorn, vart i stallet och pluggat. Även kollat på Bonde söker fru också, Micke är ju med :) 
Jaja, red inte idag, Cimba fick vila. Fixade bara stallet och fixade Cimbas öga oså :)
 
 
 
<3
 

Ny dator

Hej, nu har familjen en ny dator, så vi lämnade in den vi hade innan på lagning men den gick inte att fixa så nu har vi en ny :) Så nu hoppas jag att jag har möjlighet att blogga lite mer oså som jag inte har haft på ett tag. Och sen är alla bilder som vi hade på den förra datorn på denna datorn n så det är bra :)
 
Här kommer en bild från förra vintern! ;)
 

Bilder till mobilen

Lägger in lite bilder som jag ska ta till mobilen bara så ni vet :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hej!

Hej, nu bloggar jag lite här. Har haft en liten paus då jag inte hinner med att blogga så mycket för tillfället.. :/
Men jag hoppas att det blir ändring på det snart. Cimba har iallafall kollats upp av en equterapeft (vet inte exakt hur det stavar). Hon hittade lite som vi ska kolla upp med veterinär, men inget stort som tur är! :D Det är jag glad över. 
Så vi ska till veterinär så vi ska kolla upp honom även där. Det känns bra att han är uppkollad iallafall :) Annars har det väl inte hänt något speciellt. Jag hoppas ni har det bra och ni får ha det fortsatt bra! 
Får se när jag skriver här nästa gång, jag hoppas att det blir snart, och jag ska försöka fixa så att det blir snart! :)
 
 
Plutten ♥
 
 
 
 

Hej,hej

Hej på er! Väldigt dålig bloggning på sistonde men jag har inte haft så mycket möjlighet till datorn.
Men jaja, har väl inte gjort så mycket på sistonde. Ridit osv :) Varit på Charlies rea m.m. Idag hade vi även en håltimma i skolan, haha blev as glad då det är våran första typ! ;) haha. 
Ha det bra! :)
 
 
Suddig bild från Grankärr ;)
 

RSS 2.0