NYÅRSAFTON

Hallååå. Idag är det sista dagen på 2013, nyårsafton rättare sagt. Jag ska fira med familjen och en till. 
Äta gott och skjuta raketer, kommer bli myyys. Hoppas ni får en bra nyårsfton :)
 
 
FALSTERBO: ÅRETS HÖJDPUNKT.
 
 

Hoppträning för Julia

Hej, idag var det hoppträning för Julia. Eller det var en extra träning på jullovet. Och den var jag och Cimba med på. Julia hade kanonbra övningar som vanligt som var nyttiga. Cimba var fin och duktig. Lite pigg och så också ;)
Hoppade bana på slutet, Cimba gick riktigt fint då! Jag är nöjd med träningen och över Cimba, han har ju inte hoppat ordentligt på länge heller. Duktig ponny gillar vi :)
 
 
Mamma och Cimba häromdagen.
 

Julafton 2012

Hej, här kommer en bild från julafton 2012. Lite skillnad på väder då och hur vädret var igår på julafton!
 
 
Lite skillnad på vädret, ja.
 

God Jul!

Hej, klickar mig in här och skriver några ord. Skulle bara vilja säga God Jul till er. Hoppas att ni har hft en bra julafton och ätit god mat och att ni är nöjda med era julklappar. Det är verkligen jag , de bästa var de två Victoria Secret parfymerna och JW tränset. Parfymerna lyktar riktigt gott och JW tränset är väldigt snyggt! :) 
Men alla julklappar som jag fick var bra :) Ha det bra!
 
 
Livar upp inlägget med en lite "fin" bild ;)
 

~Vad hästar betyder i mitt liv~

Tänkte skriva ett inlägg om hästar i mitt liv, hur de påverkar osv. 
 
Hästar är fantastiska djur, det är nog därför jag gillar de så mycket. Att man kan få ett djur som väger flera hundra kilo att göra som man vill, hur underbart ? Det är ju helt fantastiskt enligt mig. 
Nackdelen med det är att det tar MYCKET tid. Men enligt mig är det SÅ mycket värt det. Vintern är inte heller rolig när man inte har ridhus och det är svinkallt. Men sommaren är ju helt fantastisk att ha häst på. Underbara ridturer i skogen ♥ Det är livskvalité på hög nivå kan jag lova. 
 
Hästar gör mig otroligt lycklig, om de inte skulle finnas i mitt liv skulle jag nog inte vara lika glad som jag är nu. Jag skulle inte ha mycket att göra på fritiden och det skulle bara vara läxor och kompisar, och sen fotboll? Bara läxor skulle bli så uttråkande och nä usch, skulle tröttna på det det ännu mer än vad jag gör. 
Bara att vara med kompisar skulle vara roligt ett tag, sen skulle man också tröttna om det blev för ofta och man gjorde ingenting annat. Bara fotboll skulle också vara kul ett tag, sen skulle jag inte tröttna på det utan bara tycka att det blev för lite variation.
 
2 sporter gillar jag att hålla på med. Jag är nog en riktig sportjej.
Jag gillar att röra på mig och att träna. Och att spela fotboll och att rida är väldigt roligt dessutom.
 
Och genom ridningen har jag skaffat mig otroligt bra vänner. Det måste jag verkligen tacka hästarna för. Och sen måste jag tacka Cimba som har lärt mig att man måste vara tuff och bestämd, jag har utvecklat min ridning genom att rida Cimba. 
 
Det skulle vara väldigt bra och roligt att ha hästarna hemma. Vi har möjlighet till det, men pappa vill inte ha de hemma. Tråkigt tycker jag. Åker till stallet flera gånger om dagen, och vi skulle spara så mycket tid att ha de hemma. Men jaja...
 
Hästar är ju iallafall de underbaraste djuren jag vet och kommer antagligen alltid att vara.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Somsagt, hästar är otroligt underbara ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 

Ridhuset

Hej, ett tag sen jag klickade mig in här och sa hej nu igen. Men jag tänkte berätta hur det gick osv när vi var i ridhuset igår. 
 
Vi lastade in pollarna och åkte till Walltorp. Vi tog med båda hästisarna. Jag red mammas häst och mammi red Cimba ;) 
Flundran har bara ridits en gång sen hans vila. Men han var så supermegaotroligt fin faktiskt! Otroligt duktig och lydig. Lyssnade otroligt bra och mjuknade snabbt i sidorna, han kändes väldigt bra. Tränade även lite skänkelvikningar. De var också fina, i slutet hängde han med bra med båda fram och bakdelen. Den känslan vill man uppleva ofta :) Då är dressyr riktigt roligt kan jag erkänna.
 
Inte ridit så mycket de senaste veckorna, mamma har hållt igång Cimba lite och så. Pga mycket i skolan och det har blivit mörkt innan vi hinner upp till stallet och så. Kommer ett inlägg om hästar i mitt liv oså efter det här. 
 
Men Cimba såg väldigt fin ut med mammi också, hon tyckte han kändes bra också. Min älskade ponny!
 
 
 
 
 
 

Fler bilder på My och Anqi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dom är grymma

Här kommer en bild som jag tog på My och Anqi igår, visst är de riktigt fina tillsammans? :'D
 
 

Hoppträningen för en en vecka sen

Hej, längesen jag bloggade, men nu kommer ett inlägg. 
 
Hoppträningen förra veckan ja.. Cimba var så OTROLIGT fin. Jag har tyckt att han han varit superfin senaste hoppträningarna. Men förra gången var han så otroligt mega fin, verkligen. MEN, han hoppade av för tidigt på första hindret när vi skulle hoppa trekombinationen, så han kom i hindret och jag flög in i nästa hinder.. Fick väldigt ont i benet och lite ont i ryggen. Men det var tur att det inte blev värre! Det är jag glad över. 
Men Cimba var så himla fin och kontrollerbar. Verkligen super duktig :)
 
Ikväll är det hoppträning igen! Och i helgen är det tävling! :)
 
 

RSS 2.0