Kortdag imorgon

Helluuu, gött tisdagens "skoldag" är över, eller aa. Skolan är slut för tisdagen ;) Det är så SKÖNT. Riktigt tråkig och jobbig dag. 3 första lektioner går långsamt och är allmänt tråkiga. En timme och 20 minuters svenska innan lunchen också.. DET ÄR SEGT. Men jaja, skönt när dagen är över, lektionerna efter lunch är iallafall helt okej ;)
 
Imorgon är det kortdag, hoppträning på kvällen. Ska plugga när jag kommer hem.. Eller det är en sak jag ska göra iallafall. Tyska och svenska tills på torsdag. Och Matte läxa tills imorgon, som jag har gjort klart :)
Slutar tidigt imorgon somsagt, det är skönt! ;)
 
 
 
 
 

En till bild - innan Ridsportgalan

 
 

Ridsportgalan 2014

Hej! Ridsportgalan i lördags var riktigt rolig! Judith o Judith va ju där ;) Haha! Första gången jag var på ridsportgalan och det var roligt. Hade en trevlig kväll/natt :)
 
 
En bild på hur jag såg ut under kvällen! ;)
 
 

Hej bloggen!

Hej, här har jag inte kikat in på några dagar. Jag har tyvärr inte hunnit med.. :/
Plugg hela veckan varje dag ungefär.. I onsdags var det hoppträning med Cimba, hjärtat var superfin! Hoppade jättefint och så :) Hoppade några högre språng än vad vi brukar, han hoppade superfint även då :) Så jag är nöjd över honom! :) Och i tisdags var vi i ridhuset med båda hästarna, jag red Flundran och mamma Cimba. Flundran kändes fin :) 
 
Helg nu då.. Gissa vad jag ska göra imorgon? :D En väldigt rolig sak. Kvällen kommer bli grym :) Jag kan säga att det är lite hästrelaterat iallafall ;)
 
 
 
 

Helg

Halloj, helg nu då. Fredag igår, fredagen gick ganska snabbt i skolan så det var skönt. Hade SO med Kristina istället för Tommy. Men det var chill, vi kollade på nån tecknad film i en timme och fick sluta 20 minuter tidigare :)
Så det var riktigt skönt, fast alla höll ju nästan på att somna.. haha. 
Sista lektionen hade vi idrott, superkul. Vi körde handboll, rätt så roligt faktiskt. Det är skönt att sluta fredagen med ett idrottspass! Sen igårkväll myste jag framför datorn och tvn med några chips ;)
 
Lördag idag.. Hm, vad ska man göra? När mamma har kommit ska jag nog rida en sväng på Cimba. Rida lite i snön då ;) Sen ska jag väl mest chilla lite, fårse vad jag kommer på att göra :)
 
 
Mamma och Flundran!
 
 
 

Torsdag

Hej hej! Min dag har varit okej, var på bibblan sista lektionen, chill. Slutade ungefär vid halv 3, gick till Östenssons och sen till stationen och gick på bussen som gick hem ;)
Cimba var superfin på hoppträningen igår också, men tyckte endå att träningen veckan innan gick lite bättre, men är nöjd över båda träningarna. Julia min tränare är ju så otroligt grym! Kolla in hennes blogg HÄR ! 
 
 
Julia och Clara-Bella :)
 

Hoppträningen i onsdags och lördagen

Hellu, tyvärr har jag inte haft någon lust eller tid att blogga. Men nu tänkte jag slänga in ett inlägg :)
 
Cimba hoppade jättefint och jättebra på hoppträningen i onsdags, verkligen superfin!
Och i lördags var vi på tömkörningskurs för Josefine Linder, första gången Cimba blev tömkörd och han skötte sig galant! :) Så det var väldigt roligt!
 
 
Cimba och mamma på kursen!
 

Skola imorgon !?!?.....

Asså helt seriöst, är det skola imorgon?.... Tyvärr, ja. Åh komemr inte kunna somna ikväll och jag kommer heller inte kunna komma upp imorgon.. Känns ju bra... Eller inte. Men vi börjar första dagen på en onsdag= kortdag så det är gött kan jag lova. Hoppträning på kvällen också , den hoppas vi går bra och att Cimba sköter sig.
 
 
Bääästaaa
 

Bild till mobilen

 

4 januari

Hej där! Det är 4 januari och det är ingen snö ute, visst är det härligt?
 
Idag åkte vi till ridhuset med Cimba, Lina och Betty hade bokat så de var snälla och frågade om vi också ville rida. Mamma red först på honom, sen i slutet red jag lite. Jag tyckte att han kändes riktigt bra faktiskt. Helt okej mjuk i bägge sidor, hoppa upp när han är så är verkligen jättekul! Så jag är nöjd. Red Flundran innan vi åkte, han var stark och lite jobbig, jobbade halvhalter ofta och korta och förlänga galoppen, gick helt ok.
 
Och imorgon ska vi åka till ridhuset igen, fast med Flundran och hoppa lite! :)
 
 
Den här ponnyn gör mig ofta glad.
 

GOTT NYTT ÅR!

Vill önska alla mina läsare gott nytt år och hoppas att 2014 blir ett bra år! 
 
 
 
 


Mitt första inlägg 2014

Första inlägget 2014 på denna blogg. Nytt år, nya möjligheter. Detta SKA bli ett sjukt bra år! 
Jag ska fortsätta att kämpa och bli bättre i både fotbollen och ridningen. Ska kämpa mer i ridningen än i fotbollen. Fotbollen känns rättså bra, vi ska gå upp på niomanna och köra nu. Måste lära mig nya saker och regler.
Jag måste även få upp min kondition eftersom det är större plan. 
 
Ridningen SKA jag utvecklas i detta år. Fokusera mig riktigt noga och ta åt mig av ALLA tips jag får. Lära känna Flundran ÄNNU bättre och även försöka komma ut på lite hopptävlingar med honom. Med Cimba ska jag jobba med dressyren. Och jag måste få honom att hoppa på tävlingar. Det beror antagligen på mig när han stannar på tävlingar eftersom han hoppar på träningar, så? Jag tror jag blir nervös och rider inte lika bestämt som på träningar. Och på honom måste man vara bestämd. Så det ska jag jobba med, träna mig själv. Jag vill verkligen lära mig sjukt mycket detta år och utveckla ridningen. 
 
Hoppas ni hade ett bra nyår förresten! Det hade jag! Åt god mat, sköt raketer och så :) 
Bilder kommer antagligen upp nån gång.
 
 
Bild från förra nyår. Då hade jag också väldigt roligt och trevligt.
 

RSS 2.0