Studiedag !

Hejjjjssaan ! Igår glömde jag bort att blogga plus att jag nt orkade heller :&.Men sen
Men idag äre studiedag ,just nu ä jag hos Mathilda och vi ska till busfabriken ! :D

Hejjjjj

hejsan har nt tid o blogga nu så bloggar sen :P hherrråååå

Lkpg o stallet !

Hejjjsann :)
Idag har ja nt gjort så mke :P.Först åkte hela familjen och köpte skor på intersport . Köpte ett par puma skor :D.Dom är sjukt snygga och sjukt sköna :).Men sen åkte vi till flygvapenmuseumet .Där fanns det as coola grejer :o.Sen när vi hade gått o kollat i ca 2 timmar ,så åt vi också på en resturang där :).Sen åkte vi hem o åkte till stallet o körde lite frihetsdressyr med ciimba !.Sen åkte vi hem ,sen åt vi våfflor.mums.Ah och nu siutter jag här vid datan ! :).Så har min dag sett ut ungefär.

Kollar på ponnyakuten ! :D<3

kollar just nu på ponnyakuten (igen) ;). I LOVE PONNYAKUTEN.Det är så grymt bra :).
kommer ett inlägg sen :)

Tävling!

Va med och tävla du också! :)

skola.....

åhh snart är det skola då.... men nu får ni iallafall en bild på mej :P
den får duga! Puss LyssAN :)

Tack :)

Hejsan ! som ni ser har jag ju en ny header och design :).Jag har gjort headern själv men Lisa Klofsten har lagt in den åt mej .snällt (A) :).Tack så mkee!! :D.

:D

hoppas du är nöjd ! //lisa

Clear rounden ! :)

Hejsan bloggen !!
Igår så skrev jag ju på bloggen a.tt jag inte skulle rida men jag gjorde det ändå sen . :).Mamma och jag red till ett gärde (stavning),där red vi lite dressyr och galopperade aasmke (eller jag gjorde det).Sen red vi vidare och red upp för en brant backe typ 5 ggr.Ah så red jag igår då.Men idag väckte mamma mej vid typ halv 8,då gick jag upp och kollade på tv.och satt vid datorn en stund.Sen började jag klä på mej ,sen gick jag ner sen åkte vi ;-).När vi kom till stallet tog vid in hästarna o så.Sen borsta jag o så,sen lastade vi .Sen tp åkte vi,och sen ah var vi framme :-).Vi gick banan ,o sen kollade vi på några starter innan vi gick och lasta ur.Vi kollade typ på 10 eller ngt.Sen lastade vi ut o så,sen hooppa ja fram.I 70cm vart jag felfri och han kändes fin ! ;).Sen i 80cm 2 nerslag :/.Men älskar honom ändå♥.Sen var Daniel Baldhagen från ponnyakuten 1 där också :D.Nice. men ska dra puss Lyzzan !!


Godmorron!!

Hejsan alla bloggläsare! :) Idag så vakna jag typ vid halv åtta eller ngt!.Då gick jag ner o hämta datan och sattte mej och nörda då ;).Jag kollade på ponnyakuten del 10 för 8:ånde gången ! ;).Dom som inte har sett på ponnyakuten måste absolut göra det !.Det kommer bli erat favvo program! Det är mitt iallafall .Sen va jag inne på facebook och chattade med Mathilda och Alma också ! :D.Vi bestämde att vi skulle va en stund idag.Vi ska ju då kolla på när killarna spelar innebandymatch då. Hejja Väderstad ! Och imorrn ska jag åka och tävla med sötnöten !.Lycka till ksk? ;).Jag o Cimba ska på clear rounden hos sissi o nina lilja ! ;).Vi har typ bara varit där och tävlat !.Fast det är ju inte så många klubbar som har börjat så mke med tävlingar än.och det här året tänkte jag o cimba bara tävla lite clear rounder och hoppträna och så.Men nästa år ska vi börja tävla lite lokalt också :D.Jag tror inte att jag ska rida idag heller.. (pga snön och isen).Jag hatar verkligen snön !.Ah men efter matchen och när jag vart med alma och mathilda vet jag inte vad jag ska göra ;P.Kanske är med dom en stund efter matchen också .sen drar väl mamma och jag till stallet och fixar där och så ! Jag kanske går med cimba en sväng som jag gjorde igår.Här kommer en bild som jag har gjort ;).

Lite olika bilder ! :)

Den finaste <3
haha på spakvällen hos Almiz <3
ah men fler bilder kommer sen orkar nt ladda upp mer

Saknar !<3

♥Jag saknar min söta Golle så mke så här

får ni en liten bild på sötnöten<3

snö :'(

GUD VAD JAG HATAR DET HÄR!!!!!.IMORSE NÄR JAG VAKNADE SA MAMMA ATTDET VAR AS MKE SNÖ UTE.JAG GICK OCH KOLLADE OCH SÅ ATT ALLT VAR VITT !.JAG SOM TRODDE ATT DET SKULLE BLI VÅR NU JU !SÅ IDAG KUNDE JAG INTE RIDA HELLER :/.FÖR UNDER ALL SNÖ PÅ RIDBNAN ÄR DET UNGEFÄR BARA IS ÖVERALLT !.SÅ FICK GÅ MED HONOM IST .puss Lyzzan

red idag :)

Hej har nt haft lust att blogga på ett par dar...Men nu bloggar jag iallafall ;D.Men idag red jag
och det gick väl ..,ja lite halvdåligt !.Han började ju med sitt "problem" igen :(.Hans problem e
sjukt jobbigt !.Hoppas det går över snart!.Men jag älskar honom ändå puss till honom <3.Men imorrn
ska ja på hoppträning i Assedun med bubben! Hoppas det går bra :).Cimba o jag älskar att hoppträna♥
pUsS 0 hEj

Älskade ponny,det är sant <3

Jag vill bara säga att jag älskar min älskade ponny!.Igår när jag tränade frihetsdressyr med honom så var han helt undebar först gick jag osen gick han efter sen gick jag till höger o han med <3.Sen sprang jag och han sprang efter mej :')<3.Han är jättebäst! :).Tur att vi köpte honom asså ! :D.Jag har bestämt att jag ska minst träna frihetsdressyr 1 gång i veckan !.Det är sjukt kul tkr jag,o som tur ä tkr Cimba också det.Idag är det också skola :(.Men bloggar nog ikväll hos Alma,skrivet i dä inlägget vad ja gör hos henne xP /Lydiiiz

Jag vill ut o tävla ! :)

Jag vill ut och tävla  :)♥.Men jag får vänta till den 20 Mars för då ska jag till sissi o Nina lilja o tävla clear round ;).Ska hoppa 70,80 cm då ! :D Puss Lydiiiaaa :)


rubriik

hej har inte hunnit att blogga på ett par dar,men´men.här kommer en bild .
bilden är tagen för ungefär 1 minut sen :)

skriver lite om dagen nu då :D

Dagen började såklart med skola! :/.Gick typ upp vid halv 8 20 i 8 imorse .haha
Jag satte mig vid datan ,men hann inte att blogga,jag kollade facebook lite,sen
gick jag ner och åt sen fixa mej o lite,sen gick jag ut med Disse en sväng.
Sen gick jag till bästa grannen Mozzzaaann Molliiinnn :D.När ja kom till henne
prata vi lite sen kom bussen.Vi drog till skolan men kom 5 min försent ! :D.
Skulle inte ha skadat om vi var 1 timme sena!.Men när vi kom till skolan hade
vi svenska.Sen vid 10 hade vi rast ,efter rasten hade vi typ taterarbete och
Klubben.Sen mat ,efter det lite rast ,sen biologi,sen rast,sen bild.Haha många
raster under den här dagen :-).Efter skolan åkte ja hem ,typ åt o lite.Sen hade
jag glömt att mamma skulle på hockey så jag kunde nt rida idag :(.Men jag var
o släppte in hästarna iallfall ! :).Ja så såg väl dagen ut idag ! Bloggar kanske imorrn
HEJDÅ BLOGGEHN! :)

nu stallet !

haar nt kunnat rida idag men nu ska jag åka o släppa in hästarna
hejdå Blooooggggeeeennnn :)

RSS 2.0