Cimba bus ponny

 
Bilderna är ifrån ridpasset i förrgår. Passet gick ganska bra!
 

1 vecka sen

Hej, nu tänkte jag skriva om hoppträningen som var i onsdags (för en vecka sen).
Vi började med att rida fram och göra lite volter och så. Cimba kändes lite slö. Och sen började vi travhoppa lite. Cimba var lite seg i början , men efter några hopp blev han piggare. Då blev hoppen bättre och han tog i mer i sprången. Sen började vi hoppa lite i galopp och olika linjer. Cimba gick superbra!  Duktiga pollen! :) Den träningen är jag supernöjd med. Inget stopp eller någon rivning på hela träningen :) Tycker jag är bra! ;)
 
 

Resultat hopp CR Thunder 30/7-13 Lycketorp

Hej nu tänkte jag skriva lite mer om gårdagens CR runda.
 
Framridningen: Han kändes fin, lugn var han också. 
 
Framhoppningen: Ganska lugn där också, fick till några väldigt konstiga hopp på framhoppningen, men ett hopp eller 2 blev väl okej. 
 
Banan: Ettan hoppade han bra, sen resten av banan blev det några bra hopp och några mindre bra hopp. Men på ett hinder när vi kom då stanande han till men sen hoppade rätt upp  och då kom han emot bakbommen, så då fick vi en bom ner. Hoppade vattenmattan också! Inga problem den heller, duktiga hästen :)
 
Jag är nöjd då han inte har hoppat ordentligt på länge. Och även första gången vi hoppar en CR på 80cm. Så jag är nöjd somsagt! :)
 
 

Thunder, resultat

Skriver mer utförligt imorgon, men fick ett litet pet i dagens 80cm runda. Så duktig Flundran var :) 
 
 

Tisdag

Hej! Idag är det inte så fint väder ute.. Och ikväll ska jag hoppa clear round också. På Thunder, Flundran vet ni.. ;)
Hoppar en 80cm runda. Får väl se hur det går ;) Haha.. Berättar om hoppträningen när jag får tid o lust! :p
 
 
 

7 bilder från Falsterbo

 

Uteritt

Hej, idag red mamma och jag ut en sväng. Cimba var GALEN. Övertaggad och extremt pigg är rätta orden. Haha!
Fick sitta och hålla i honom hela tiden nästan, men det vart iallfall en kort sväng. Några bocksprång gjorde han allt.. Buseponnyn. Haha ibland är han för go. Imorgon tänkte jag skirva ett inlägg om hoppträningen i onsdags, den gick iallafall jättebra!
 
 
Bild från Falsterbo!
 

Hellu bloggen

Hej! Förlåt för dålig bloggning.. Har varit i sommarstugan och datorn har inte funkat.. Men jag har haft en bra helg i sommarstugan iallfall. Hoppas eran helg har varit bra! C har inte ridits på några dagar. Men nästa helg är det tävling, så denna vecka ska han ridas. Tävlingen jag ska på är i Grankärr. Hoppar LD-10 och LD. Hoppas att lilla plutten hoppar..!
 
 
Fin häst i Falsterbo!
 

STÄDAT

Hej, har idag städat med bror. Gick ganska bra, men så tråkigt.. Men nu har jag iallafall dammsugit mitt rum också, så det är bra ;)
Ikväll hoppträning igen! :)

 
Ganska brun endå ju (Y)

ridning på Bozetti

Heej igen, idag har jag varit och ridit "Bosse" igen. Det gick lika bra som det har gjort alla gånger hittills :)
Idag red Lina och jag lite längre, bra för hästarna med ju. Att man börjar lite kort sväng och sen lite längre osv. 
Det var roligt tyckte ryttarna men även hästarna såklart! :) Bosse blir baras tadigare för varje gång känns det som! 
 
 
Jag, Bozetti, Lina och Crucifix idag! :) Foto: Betty 

Blogga mycket ? Hm..

Hej hej, har ju sagt att jag ska försöka börja blogga lite mer, men jag har inte så mycket att skriva om.. 
Men jag ska försöka komma på lite saker att skriva om iallafall, om ni har något förslag om vad jag ska skriva om. Kommentera! :)
 
 

Sharpman med Alma

Hej idag cykla Alma och jag till Sharpman, duktiga? Yes! ;) Sen var vi där en stund, hittade inget faktiskt.
Sen följde jag med Alma hem till henne så va vi en stund. Roligt :) Hihi rolig cykeltur oså iallafall, vi cykla snabbt med (Y) Så det var bra ^^.. Sen när jag kom hem åt jag, och sen drog jag med familjen till Hästholmen och åt glass, mums. Gick lite i hamnen också, badade fötterna. Det var skönt i vattnet! Imorgon kommer Lina och hämtar mig så ska jag rida Bozetti igen, kul :)
 
 
Fol som går banan i Falsterbo ;)
 
 

Bilder fån Skåne-FB

Nu håller jag på att ladda upp bilder från Skåne på facebook, kommer ladda upp dom här också. Men här tar det ju ganska lång tid, så jag får se när det blir! :) 

Bozetti

Hej kom hem från Vadstena vid middagen. Sen åkte mamma och jag till City Gross och handlade mat. Efter det åkte ag hem och drog på mig ridkläderna, sen åkte vi och släppte in våra hästar och sen åkte vi till Lina och Betty.
 
Jag skulle rida på "Bosse" (Bozetti) med Lina och Fixan. Jag hjälper ju Lina och Betty att rida Bosse lite nu när hon ska igång oså efter att ha fölat och så. Det är roligt! Det gick bra, men hästarna blir sååå irriterade på de otäcka insekterna. Men annars gick det så bra så, Bosse är så lugn :)
 
 
Jag, Bozetti och Lina. Första gången jag red Bosse :D
 

Dåligt med bloggning

Har inte hunnit logga de senaste dagarna. Har haft fullt upp!  Haft gässter i stugan oså, men nu är jag hemma igen. Eller ja nu är jag i Vadstena.. ;) Hos mormor och morfar. Är iallafall hemma från sommarstugan. Ska försöka blogga lite mer nu. Hoppas jag får lite tid över till bloggen nu, ja det återstår att se! Men jag ska försöka att få det :)
 
 
Jag och BP för lägesen, shettishingsten <3
 

Torpön, badat m.m

Hej! Idag har jag ätit på Torpön, badat, fiskat ,sett fotboll och så. Dagen har varit bra tycker jag. Det var helt okej temperatur i vattnet, lite kallt i början men sen blev det ganska okej ;) Sen grillade vi, efter det drog vi ut o fiska, eller meta. Fick bara en liten abborre ;) Sen nappade ganska mke, men de fick vi inte upp..
 
Sen drog vi hem och kollade på fotboll, Sverige- Italien. Dam EM. Sverige vann med 3-1 :) 
 
 

Hemma, sommarstugan

Sov hemma igår tills idag, alltså inatt. Igår red mamma, jag och Sarah ut. Sista gången innan Gregooo skulle skjutsas hem. Då vi skjutsade hem honom igår kväll, som några vet så har Greger bara varit på bete hos oss över sommaren, eller sommaren är ju inte slut än men Sarah (Gregers ägare) började jobba idag. Så då var det skönare att ha hästen nära! ;) Tack för denna sommar Greger och Sarah, roligt och trevligt med ridsällskap (Y) Haha roliga grejer som har hänt på våra ridturer kommer vi sent att glömma! ;D
 
Det gick bra att lasta G, det tog endast 15 minuter. Duktig häst! ;) 
 
 
Fina Silver Tail Gregory (som är Gregers namn egentligen, hihi.)
 

Hemma igen

Hemma igen , har tagit finbilder med hästarna, sen har jag ridit lite på Linas och Bettys Bozetti, hon skötte sig super! :) Det var roligt och intressant att rida någon annans häst som jag alltid tycker! ;)
 
 
Ja, C och mamma från idag ;) Igga mitt fejs, hihi.
 
 
Jag och Bosse (Bozetti) och Lina! :)
 
 

Sommarstugan igen

Hej är i sommarstugan, så det blir ganska dålig update här... Då datorn funkar ibland och ibland inte..
Men Skåneresan var otroligt rolig, fantastisk :) ! Har massa bilder att visa sen, nångång ;)
 
 

Skånelandet

Har haft det underbart roligt i Skåne med mamma och Sarah, Grymt! skriver mer om det mer senare/imorgon.

Skåne bästa <3

ÅH är påväg till Falsterbo nu, sååå härligt :) Sarah och mamma är ju med också :) 
Åh, Falsterbo är ju årets höjdpunkt! Längtat länge nu. Borta i 3 dar nu. Ska blii så skönt och roligt!!
 
 
 
Snygggooooooo.
 

Rider

Är hemma en sväng och rider, men sen till sommarstugan igen! :) 
Red Cimba och Greger, båda skötte sig :)

Fiskat

Hej, har varit ute och fiskat ett tag med bror och pappa. Haha själv fick jag inget, men Axel fick en ganska stor abborre. Jag metade och körde med drag. Dock nappade det när jag metade, men jag fick inte upp den... -.- Då blir man suuur ;) Kanske drar ut och fiskar igen sen efter maten. Är ju förkyld också, men jag måste vara frisk på måndag!! Gissa vad som händer då? ;)
 
 
Cimba ♥ 
 

Vad vi gjorde i Stockholm

Hej , nu kommer ett inlägg om Stockholm, lite sent.. Men datorn har funkat lite till och från..
 
Måndags: Vi åkte, kom fram packade in grejer på hotellet oså, sen gick vi till Kaknästornet. Ett högt torn där man såg väldigt mycket av Stockholm. Roligt var det, vi fikade lite i tornet oså. Sen gick vi tillbaka till hotellet igen. Sen tog vi tunnelbana och spårvagn till Gröna Lund, pappa och jag åkte mest karuseller ;) Det var väldigt kul!
Vi vann även 2 kilo Daim och Marabou Schweizer nöt :) Så 4 kg choklad (Y) Sen drog vi till hoteller igen och kollade på tv osv.
 
Tisdags: Vi gick upp, åt gooood frukost och sen drog vi till Tekniska Museet. Där var det jättekul och häftigt. Mycket att se och intressanta saker. Typ utveckligen av telefonen, glasögonen m.m.  Där var vi ganska länge. Sen gick vi till hotelletoch fixade lite, sen till Skansen. Mamma och jag kollade på Allsången. Det var kul :) 
Axel och pappa gick och kollade på djuren oså. Sen när det var slut drog vi till hotellet igen, kollade på tv och sen sov vi ju då :p.
 
Onsdags: Gick upp, åt likadan good frukost. Sen drog vi ner till slottet och kollade runt lite, intressant! 
Men sen gick vi till hotellet och checkade ut. Sen satte vi oss i bilen och styrde hem. Stannade och åt på vägen hem bara. Sen var vi hemma efter några timmar! ;) 
 
Tyckte det var en bra semester till Stockholm! Intessann och ja, väldigt rolig :)
 
Jag har massvis med bilder att visa, men ännu ligger de inte på datorn. Så dom får ni se när de ligger på datorn :)
 
 
Bild från i vintras på Cimba och mej ;3
 

STOCKHOLM ♥

Är på hotellrummet just nu. Har haft det jättekul här i Stockholm, men idag ska vi åka hem :/ 
Igår var vi på Skansen, kollade på allsången! Ao, bloggar mer sen när vi är hemma. Men först ska vi till slottet och kolla lite innan vi drar hem, jag har det rätt gött! 

Påväg till STHLM

Påväg till Stockholm, lite semester till Stockholm är väl aldrig fel! ;) Dock får Cimba vila nu när jag är på semester, och jag kan inte rida.. Jaja, får rida när jag kommer hem iallafall.. Jaja vi hörs !
 
 

RSS 2.0