Kolla in min blogg på horseworld!

Klicka även in på min blogg på horseworld, lydiahektor.horseworld.se ! :)
 
Där bloggar jag endast om hästar, ridpass, tävlingar osv. Kolla gärna in där :)
 
 
Falsterbo HS 2013 <3
 

Skolfoto!!

Hejhej, hade skolfoto idag, tror inte att korten blev bra som vanligt.. Blir oftast inte bra på kort asså, speciellt inte på skolkort ;) Cimba vilade idag, har varit på fotbollsträning. Gick väl skapligt!  Imorn är det kortdag och hoppträning! (Y) :D
 
 
Ny bild från i söndags på mig och min lilla pluttis!
 

Cimbaaa :)

Hej! Red Cimba på banan idag, galoppfattningar m.m. Han kändes fin, men lite seg. Men han kändes endå ganska bra :)Dagen i skolan va chill, fick sluta 20 i 3 ;) OCh sen har vi haft andra chilliga lektiner också. Så det är bra ;) Hörs :)

Naw , hjärtat :') ;) <3

Hästmässa

Hej,har ju varit i Mantorp på hästmässa idag. Superkul! :) Såg Helena Lundbäcks clinic, lite av saluhoppningen m.m. Så det var roligt! :) Tog även bild med Helena Lundbäck och Nicole Olsson  :D
 
 
Jag och Helena Lundbäck :)
 
Jag och Nicole Olsson :)
 

Lördag

Nu drar jag o mamma till stallet, ska rida. Sen ska vi på Hästmässan på Mantorpstravet. Ska stå i Väderstad HSK's monter :)
 
 

Skoljoggen

Har sprungit skoljoggen idag, sprang 5km på ca 26 minuter eller va det var, gick väl ganska bra. Men inte helt bra, kunde gjort det bättre. Men det gick inte så bra med för små skor :)
Hoppas eran dag har varit bra i solen!
 
 

.

Hej! Det gick helt okej på passet med Cimba igår, longerade Flundran, gick bra. Dagen har väl vart bra. Och ikväll ska jag på fotbollsträning. Imorgon har vi lektioner på fm sen på em är det skoljoggen, roligt :)
 
 

Nu- stallet

Hej! Gick kortdag idag, skönt! Nu blir det stallet o rida. Vi hörs senare.
 
 

Bästa laget

Ikväll ska mitt lag till vår tränare och äta mat oså, kolla på fotboll på tvn också :) Mys!
Vi hörs hejdå!
 
 

Dagen

Hej, min dag har varit bra. Sommarstugan var superkul, åkte till Torpön och åt :) Det var gott! Badade även också! ;) Haha det var sjukt varmt, typ 19 grader och det är september! ;) Det är så bra. Så det var härlig, åkte hem, samlades till matchen. Och spelade match ;) Vi VANN med 4-1!! :) Sååå skönt med en vinst! Jag gjorde även ett mål :) Efter matchen drog mamma och jag upp till stallet, jag red Flundran :) Han var fin! Cimba fick vila idag, red honom igår, superfin o duktig var han :) 
 
 

Sommarstugan

Hejhej, nu ska jag pappa och Axel snart åka till sommarstugan en sväng, kolla läget och dra ut en sväng med båten, då kommer sommarminnena tillbaka, det är sjukt hur mycket jag saknar de där fina sommarkvällarna bredvid Sommen ♥♥. Det är så fantastiskt!! Ajja, måste iallfall vara hemma därifrån innan min samling till fotbollsmatchen! Som är hemma ikväll, skönt! ;) Nu måste vi snart vinna en match så denna skulle sitta bra att vinna!
 
 

Dålig update

Hej, dålig update I know, har inte haft tid. Men imorgon ska jag försöka få till normal inlägg ;) Så vi hörs imorgon, bye!
 
 

Onsdag, kortdag

Japp kortdag i skolan, sista lektionen var hemkunskap, gjorde pizza. Mums! :)
Ikväll är det hoppträning! :) I Ljungby. Gjort svenska läxan idag också. Ao, dagen har väl varit bra annars! Kortdag är chill.
 
 

Utvecklingssamtal

Japp, rubriken talar. Har varit på utvecklingssamtal och sen fick man gå runt o prata med lärare osv. Gick bra tyckte jag, man skulle typ hålla i sitt egna samtal, haha typ så ;) Missa fotbollen idag. Ajja, inte alltid man kan gå på den. Imorgon blir det hoppträning, Cimba vilade idag! Men imorgon blir det somsagt hoppträning, inomhus! Förra var sista ute :/ Lite synd, men jaja. Ska bli kul att hoppa lite inne också ;)
 
 

Gårn

Kom hem från fritidsgården vid halv 9, så nu har jag ätit oså. På gårn chillade vi typ, och var lite i hallen. Sen fikade vi också :) 
 
 

dåligt med update

Hej, tävla dressyr igår fick ca 54% men han var superfin på framridningen men segade ihop inne på banan, tyvärr. Men somsagt superfin på framridningen :) Red Cimba efter, han gick superbra :D
Dagen i skolan var väl okej, tråkig. Men jaja helt okej. Snart ska jag till gårn.
 
 
 

RSS 2.0