Hoppträning!!

Hejsan, idag ska Cimba och jag hoppträna för Julia :) Hoppas det går bra ;)

Måndag

Hej, idag är det måndag. Dagen i skolan var väl helt okej, chill lektioner. Imorgon är det inte så chill lektioner. Men jag hoppas att lektionerna går snabbt. Imorgon blir det nog ridning, eller mamma kanske skulle rida ut Cimba då? Jaja, får prata med mamma sen hur det blir. Hoppas eran dag har varit bra! :)
 
 

Bästa Väderstad Hästsportklubb

Har varit på en utav de roligaste kvällarna på året. Mamma och jag har varit på VHSK's gala. Det är så himla trevligt och det är en gång om året. Alla medlemmar och deras respekive får gå på galan. Det är så roligt verkligen. Träffa de flesta medlemmar utan ridkläder och äta god mat och prata. Det är TREVLIGT. Stor hiss till Väderstad HSK som ordnar med detta. Sen delas olika priser ut också, t.ex, Årets tabbe (som mamma vann i år, hihi), Årets funktionär, Årets kompis och så vidare. Så det är roligt :D
 
 
 
 

Grattis bror!

Idag fyller min bror 15 år! Så stort grattis till min kära bror! :)
 
 
 
 

Lite bloggning

Hellu, hoppträningen i onsdags gick väldigt bra faktiskt, Cimba var superfin :D
Så det kändes bra!
Och ja, fick reda på no provet idag, fick C. Jag är nöjd! Fick även C på SO arbetet om Romarriket=väldigt nöjd eftersom SO inte är mitt bästa ämne. Så det är jag väldigt nöjd över! 
 
Mamma red ut på Cimba idag, han hade skött sig väldigt bra! Bara bråkat typ en gång :) Stolt över pluttponnyn. 
 
Ska försöka skriva ett längre inlägg om hoppträningen i helgen.
 
 
Lisa och Silver, jag och Cimba! :)
 

Resultat Clear Round Alvastraryttarna Thunder 9/11-13

Hej! Idag var ju vi i Ödeshög med Flundran och hoppade CR. Vi hoppade 2st 80cm rundor.
 
80cm, (4 fel): Han var väldigt spänd och inte riktigt igång, så fick ett stopp på hinder nummer 2. Då segade han ihop totalt och tittade till på de saker som var under. Det var som några vita grejer. OCh då red vi på igen och då hoppade han. De flesta sprången blev ganska dåliga. Men han kämpade väl :)
 
80cm (0 fel): Fick till ett helt okej språng på ettan, men sen i hörnet halkade han till när jag skulle ta ut svängen, då tvåan kom snabbt ur sväng. Men hoppade endå tvåan, bästa häst. Sen blev det några till kråkhopp, men vi kom runt felfria så det var kul :)
 
Ridhuset var lite trångt för Flundran, kan va därför vi fick till många kråkhopp, då jag inte kunde få upp de fart som jag ville ha. Då han hoppar bäst med bra fart. Och idag fick hn gå lite i undertempo eftersom annars skulle jag väl inte hinna med att svänga, inte han heller kanske ;) Och såklart började det regna också, så vi blev dyngsyra och frös extremt mycket när vi red fram. Det är sånt man får ta när man är ryttare! :)
 
Btw, inga bilder klickades idag. Så ni får en bild ifrån clear rounden i Boxholm för 2 veckor sen :)
 
 
 
 
 

Cimba vilar idag

Hejj på er, just nu sitter jag och lyssnar på musik i hörlurarna, @ counting stars.
Cimba ska vila idag. Ska kanske rida Flundran. Gjort NO prov idag, gick sådär men det gick bättre än vad jag trodde det skulle gå :) Så det var ju bra iallfall. Men aa, på idrotten dansade vi. Våran dans kommer bli grym ;) 
Ajja, annars har väl dagen varit bra. 
 
 
Bild från förra vintern, brrr.
 
 

Bästa ponny

Hej, Cimba har fått skor bak nu. Det fick han i måndags. Han har gått fint sen dess. Så jag hoppas det gör skillnad! :) Har suttit och tränat på Noprov som vi har imorgon, får inte in det i huvet. Jag blir galen, så jag tror inte provet går bra... De återstår att se... Åhh. Handlar om magnetism osv. Väldigt tråkigt, men asså det går inte lära in! Somsagt, blir galen.
 
 
 

Dålig bloggning

Hej, det har blivit dålig bloggning ett långt tag nu, men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om! Så ni får kommentera om ni har några förslag! :)
 
 

RSS 2.0