Thunder och jag debut i 90cm, 4 fel

Hej! Här kommer en film ifrån debuten i 90cm  med Flundran! :)
Är jättenöjd med rundan :)
 

Ebba och Tequila II

 
En bild jag tog i Rappestad i somras. Så himla fina tillsammans!
 
 

GÖTEBORG HORSE SHOW

Hellu, vet ni en sak? Jag ska till Göteborg HS för första gången i år! Det ska bli jätteroligt! :)
Har bara varit i Stockholm och Falsterbo. Så jag ser fram emot Göteborg mycket nu, det är ju inte så långt kvar :)
Vi ska endast åka över en dag, alltså inte två dagar eller så. Ledig en dag från skolan för att åka till Göteborg, det är gött! ;) Det är väl inget speciellt jag ska köpa tror jag inte. Eller jo ett hackamore om jag hittar något. Hade ett innan men det gick sönder, så därför ska jag nog köpa ett nytt. Cimba funkar helt okej på det, skönt för honom att gå på bettlöst ibland också. Men sen får jag väl se om jag hittar något annat som får följa med hem ;)
 

Ingen motivation

Hej där. Inte bloggat på sjukt länge. Har inte haft någon lust alls. Men nu har vi i alla fall Cattis och Ebbas hästar hos oss :) Det går bra! Ridit Tequila några gånger. Sjukt fin ponny. Och Zimsan är hur snäll som helst asså! Och lilla Ikaros är så himla gullig! Sötaste mulen ever typ. Så det är roligt! :)
 
 
Otroligt fina Tequila!
 

Vinter

 

Helg

Hej, idag är det lördag! Mamma ska rida lektion på Jakobslund för Josefine Linder. Så ska snart åka upp till stallet. Får se sen lite vad jag ska göra mer idag, inget mer planerat tror ja iallafall. Det är gött att vara ledig iallafall! :)
 
 
Lite sådär ganska suddig bild på mamma o Flundris ;)
 

RSS 2.0