Jobbdag nr 2

Hejsan! Ska snart börja göra iordning mig för att åka till jobbet och jobba några timmar, sen ska jag åka direkt upp till stallet där vi ska fira fars dag med morfar. Och äta lite god tårta! :)
 
Igår red jag båda hästarna på ridbanan i mörkret, men nu har Kjell äntligen satt upp en lampa lite provisoriskt vid ridbanan så igår lös det upp ganska bra, tack för det. Men iallafall red somsagt båda hästarna, Flundran var först ut och jag tränade på lydnaden och att mjukgöra, vi ska ju starta en pay and ride nästa helg så vi måste ju träna lite, Flundran har ju inte varit ute på vädligt länge ;) Ridpasset gick väldigt bra överlag.
Sen var det Musses tur, skrittade ca 8-10min, galopperade lite i båda varven och tränade lite på förvänd galopp och sen efter det lite trav, ett väldigt enkelt pass och Musse skötte sig.
 
Musse har ingen mer tävling planerad nu, vi var ju i Linköping förra helgen och hoppade en 1m, och gick nollnolla, fantastiska häst. Men vi har iallafall en träning inbokad för Henrik Ancarkrona den 12 december. Det ska bli roligt!
Sen onsdagsträningarna också för Julia, hoppträningen i onsags gick riktigt bra! Julia hade som alltid en väldigt bra övning, vi hoppade med bom framför. Det var väldigt nyttigt för både häst och ryttare.
 
 
 

7 november 2015

Halloj! Har inte varit inne här på väldigt länge! Har haft så sjukt mycket att göra. Jag jobbar, jag rider, pluggar och går i skolan. Så ja då lägger jag inte bloggen i första hand.
 
Sommaren detta året har varit väldigt bra! Har gjort ganska mycket saker och njutit av att vara ledig, haha. Jag har varit i Falsterbo, sommarstugan, Söderköping m.m så det har varit väldigt roligt. Att åka till Falsterbo är ju lätt bland det bästa man kan göra på sommaren, speciellt under Falsterboveckan om man gillar hästar :)
Tänkte att jag skulle skriva ett separat inlägg om Falsterbo/sommaren lite längre fram.
 
Jag ska snart fixa mig och åka till Mjölby för att jobba. Efter jobbet åker jag till stallet och rider :)
Ha det gott //Lydia
 
 
Åh vad jag saknar den lilla gangstern ♥

RSS 2.0