Dressyrträningen för Josefine Linder

Hej! Jag tyckte att dressyrträningen gick okej, i början var han inte mjuk alls och jag red inte ordentligt. Men efter ett långt tag släppte han och då gick han jättebra. Det var som bäst vid slutet ungefär. Han kan ju min lilla polle! ;)
Bra med lite dressyr igen , vi böhöver det verkligen ibland. Ett hårt dressyrpass, det är vad vi behöver ibland :)
 
 
Bilden är tagen efter träningen för Elisabeth! :)

Vadstena

 Snart vadstena o lasta greger! ;)

Hoppträningen

Hoppträningen gick bra, Cimba kändes bra. Han var lagom framme och hoppade bra :) Ett stopp, men mitt fel. 
Hoppade bana med tre kombination och två kombination, det gick finfint. Hoppade lite omhoppningsvängar i början också, Cimba var jätteduktig!
 
På fredag är det Jossan träning, rider med Helena! :)
 

Hoppträning idag

Idag är dte hoppträning, inviga mina nya ridstövlar! Hoppas Cimba är på bra humör och sköter sig. 
Dagen har vart bra, fick reda på NO provet, fick B! 2 poäng ifrån A.. Lite surt, men jaja B är bra. 
Imorgon efter skolan ska mamma och jag hjälpa till o lasta Sarahs häst, ni vet Greger :) Då han ska komma till vårat stall på sommarbete.. Hoppas det går bra att lasta ;)...
 
 
My och Calle, vad gör Calle egentligen? ;)

Mina nya ridstövlar!

 

Linköping

Åkte till Linköping efter skolan, köpte nya ridstövlar !! Kommer bild nån dag. Dagen har vart chill, fick godkänt på So provet, en lättnad! ^^ Inga läxor tills imorgon, chill. Ridning på hästisarna imorgon. De har vilat idag , åkte bara upp o gav de mat oså :)
 

Mors dag

Red båda hästarna idag, Cimba var vädligt buusiiig ;) Flundran var fin. 
Åkte och åt o fira mors dag, myyys. Sen hem till mormor och morfar och fika, mys det med. 
 Vi hörs :)
 
 
 
 
 
 
 

Resultat Boxholm hoppning med Cimba 25/5-13

Här kommer reslutatet ifrån dagens klass. Åkte till Boxholm och hoppade, bara en LD klass.
 
LD (0 fel) :Han kändes liite smått seg och lyssnade inte 100% framåt. Men annars kändes rundan bra och vi gick nolla, hur skönt som helst! :) 
 

Blodomloppet, friluftsdag , fotbollsmatch

Hej på er! Inte hunnit med bloggen på ett tag, eller ja några dar. 
Imorgon åkte jag, mamma och Sarah in till Linköping. För att springa Blodomloppet! Första gången jag är med och tävlar i att springa, eller är med i ett lopp. Det gick ganska bra, sprang på ca 30min, 5km. Inte så nöjd med tiden men jaja.. Det var roligt iallafall! Och jag slog mamma och Sarah ;)
 
Idag hade vi friluftsdag i skolan. Som för mestadels har gått väldigt bra! Gick till final på 60m och vann i finalen! Haha stolt över mig själv! :D Sen vann 6C (min baskgrupp) stafetten! Och jag var med och sprang, sista varvet. Nöjd med mig själv faktiskt :) Åkte hem vid 1 när vi var klara (Y). 
 
Sen fotbollsmatchen nu ikv. Den slutade 0-0 och det var väldigt lika ;) 
 
Har vädligt mycket träningsverk nu. Och imorgon är det tävling i Boxholm också. Tagga! :)
 


Ridning på fältet

Hej! Red på fältet idag istället, dressyr istället för hoppning. Fast på hackamoret. Han var såååå fin och såå duktig. Hade grym känsla , Cimba pluttis kan ju dressyr med ibland :) Red lite åttvolter och övergångar och sånt. Cimba var grym ! :D
 

Plugg, ridning, plugg

Har pluggat lite, snart stallet, sen plugg igen. Ganska stor läxa i tyskan och prov i SO imorgon. Måste plugga nästan hela kvällen... Men ska åka och rida C också. Ska nog hoppa lite idag tror jag, känna hur han känns inför tävlingen på lördag lite oså. Det blir nog bra, vi hörs!
 

Bilden talar ;)


Love


MOTALA

Efter lunch drar mormor och jag till Motala och ska kolla i lite affärer oså. Sov till ca 9 idag, skönt var det.
Ikväll blir det att rida Cimban. Saknar min lilla ponny. Men ikväll blir det somsagt ridning på min buse. <3
Åh, är så taggad till tävllingen på lördag! Hoppas C är på bra humör bara ;)
 
 
fin exempelbild..

VADSTENA och lite annat

 
Är i mitt andra hem, hos mormor och morfar i älskade staden Vadstena. Åkte hit efter skolan, älskar att va här :)
Imorgon är vi lediga, studiedag. YEY. Så skönt, grymt på en tisdag också. Då vi har jobbigaste lektionerna och tråkigaste dagen på veckan. Så det är gött :) På fredag är det frilufsdag också = inga lektioner! Det ska väl bli kul, bara det är bra väder.
 
Imorgon ska pollen ridas. Röra på sig lite, det behöver han. Vilat ngra dar nu. Men skönt för han då det varit mke ett tag. Tävling på lördag igen, åker och hoppar en LD i Boxholm. Så nära, så hopparr bara en klass. Då det bara fanns LC och uppåt bara. Då vi ska ligga på LD nu en stund, senefter ett tag gå upp på LC. Vi ska känna oss riktigt säkra på LD innan vi går upp och hoppar högre. Det blir bra hoppas jag! :)
 
 

söndag

Har ätit frukost och nu sitter jag här på altanen och kollar ut över sjön. Inget bra väder idag... Grått o träligt. Men ikväll blir det fotbollsmatch också. Hoppas vi vinner ! Vi måste de då laget förlorat 2 gånger på raken..
Så idag hoppas vi på viiiinsstt,..
 

Mys

Mys i sommarstugan, kollar på eurovision. Fryser lite ;) Men imorgon blir det  fotbollsmatch och lite. Vi hörs !
 

Sommarstugan

Hej, förlåt för att jag inte bloggat så mycket. Men det har varit prov och bra väder m.m. Då vill man ju va ute ;)
Gjorde no provet igår, tror det gick ganska bra endå ! ;) Sen red jag mina fina hästisar, cimba gick superbra. Flundran var lite föör stark.. ;) Båda reds dressyr i dressyrsadeln. Men snart ska vi dra till våran sommarstuga :)
Så bloggningen kommer väl vara ganska dålig idag med.. :/
 
Söta hjärtat ♥
 
 

Fotboll

Kom hem från fotbollen för ett tag sen , men nu MÅSTE jag plugga.. Hatar verkligen att plugga, speciellt NO och SO. Och idag är det NO... -.-!  Prov imorgon, som kommer gå sämst. Orkar inte plugga, men jag ska läsa igenom det ett par ggr nu. Jag SKA ;)
 
 

åhh

Nu måste jag plugga till No provet imorgon, hatar dte... Men sen blir det fotboll. 

Hoppträningen

Hej! Hoppträningen gick bra tyckte jag, några stopp men skit samma. Kändes endå bra. Hoppade såhär att vi skulle ha olika många galoppsteg mellan hindrena. Cimba var väldigt duktig på det! Super fin :D
Hoppade en bana på 9 hinder i slutet, samma som de hade på Lycketorps CR igår, ja där kom några stopp. Men annars var han kanonfin. Första hoppträningen ute gick ju bra :D
 

Onsdag

Hej. Hoppträning snart då, eller om en stund drar vi till stallet,. Måste bara kolla igenom tyskansom vi har4 och plugga lite, har ju prov imorgon.. -.- Annars lyssnar jag på lite musik och chillar lite. Taggar första hoppträning ute för iår med också då, har tävlat ute men inte tränat ;) Hoppas ponnyn sköter sig idag :) 
 
 
hihi söt är han iallafall ;*

Snart skola

Snart skola, kortdag. Sen hoppträning ikväll :) Äntligen, känns som det var längesen.  Men ikväll är det hoppträning iallafall , på utebanan i Lycketorp !

HISS

HISS till att det snart är sommarlov!! Åh, underbart ju. Igår va det en månad kvar :D 
 
 
 

Tisdag

Engelska prov gjort, tror det gick bra. Fick reda på ett matte prov, fick betyget B :D Nöjd med det är jag! 2 poäng från att få A, men endå, B är bra :) På matten fick vi även sitta nere vid gårn och äta glass och chilla ;) GÖDDIG lektion :) En till bra sak, NO provet är flyttat till fredag ! Så nu kan man plugga mer, annars skulle jag behövs plugga ihjäl mig idag typ :) Skönt !!
 
 
sötis.

Måndag

Dagen var väl chill, engelska prov imorgon.. Åh, typ 110 glosor att kunna... -.- Jaja, plugga plugga. 3 prov denna vecka.. Hoppas på d bästa på proven. Cimba vila idag, rids imorgon! :) 
 

Resultat Div III Laghoppning Nyckelryttarna.

Idag var det ju tävling med laget igen!
 
Hoppade först LD med 2 faser, fast typ bedömning clear round ;) Eller asså man fick rosett om man var felfri i grunden och omhoppningen.
 
LD med 2 faser (4fel): Han var superfin! Vet ni, Cimba REV. Första gången vi river på tävling, haha. Cimba river inte ofta. Men idag gjorde han det, sista hindret i grunden! Synd , men jag är jättenöjd. Han stannade ju inte :D
 
I laget red jag, My, Joulie och Lisa. Hanna mådde illa och så, men hon är iallafall bättre nu :)
 
 
LD lagklassen (4fel): Fick en rivning här också.. ;p  Han kändes lite seg på framhoppningen, men inne på banan blev det lite bättre. Red samma hinder! Det stod ju lite snett och ur sväng, och jag får ta på mig rivningen. Red dåligt mot hindret också.  Är kanon nöjd!!
 
Cimba var superfin! Inget stopp idag inne på banan, fick ett stopp på framridningen. Som jag får ta på mig också, red inte ordentligt. Bästaste ponnie <3
 
Alla i laget red väldigt bra rundor! :)
 
 
 

Nu stallet

Sen hopptävling!! :D

Dressyrtävling Tollstad andra omgången Div III dressyr. 11/5-13

Hej igen! Idag var det ju dressyrtävling också. Red LC:2. 
På framridningen var Thunder jättefin, verkligen lätt i båda sidorna. Red fram lagom länge. 
Men när jag sen kommer in i collectingring blir han skitseg och lyssnar inte fram för skänkeln.
Sen gick vi in på banan, och han lyssnade inte fram för skänkeln.. Ja, jag tyckte inte att det gick bra..
Men andra sa att det såg bra ut, men domaren tyckte nog samma som mig.. Fick ca 51%. 
Nja, inte nöjd idag.. :/ Men jaja, en start rikare iallafall.. ;p Tack för att du kom och kollade Sarah :))
 
 
Bild från idag, foto: Helena Seierstad.

Dressyrträningen Elisabeth Lundholm

Tänkte berätta lite om träningen igår med Cimba.
Tänkte berätta lite om hur jag tyckte Elisabeth var som tränare och så.
Jag tyckte att hon var otroligt duktig! En utav de bästa jag ridit för. Helt klart. Så noga med allting och gav så bra tips. Hon visste hur man skulle lösa allting och ja, hade väldigt mycket duktigt att säga till alla.
 
Cimba gick så himla bra vissa stunder. Åh, bästa. När jag rättade till min sits då gick han i form och var fin. Red utan stigbyglar nästan hela passet. Det var inte så jättejobbigt endå, faktiskt ;) 
Är verkligen super nöjd efter träningen. Att så små grejor kan göra så stor skillnad. När jag slappnade av , gick Cimba mycket bättre.
 
Fick jättebra tips och ja, verkligen glad att jag var med på träningen! :)
 
Stor hiss till Elisabeth!! G_R_Y_M_! 
 

ponnyn <3

Ponnyn var grym igår! Elisabeth med! Så himla duktig tränare, WOW. MEn nu mst jag åka till stallet för att fixa Flundran inför dressyrtävling idag! 
 

sorry sorry.

Har inte haft orken eller lusten att blogga, då det hänt en sak. 
Men jaja, nu ska jag försöka komma igång lite smått igen.
 
Igår red jag båda hästarna., lite lungt då jag va dötrött.. Sov 3 timmar den natten ungefär..
Hästarna gick okej, kändes lite stela båda två. Men idag ska jag rida dressyrträning för Elisabeth Lundholm!
Det ska bli kul! Få massa bra tips som jag kommer ta åt mig. Rider träningen med Cimba :)
Elisabeth verkar väldigt duktig. Vet dock inte så mycket om henne. 
 
Men vi har ju vunnit en clinicmed henne iallafall som kommer att vara ikväll också, klart man kollar! Det kommer också bli intressant att kolla på och ta in tips i hubvudet! ;)
 

Långhelg (Y)

Yeeey, nu har vi 4 dagar ledigt! Hur skönt som helst, men 3 prov nästa vecka..
Men snart ska jag ner till Väderstad  och samlas till fotbollen, har match i Malmslätt ;p
Hoppas vi vinner! ;) cimba vilar idag, rids antagligen imorgon!
 

Walltorp, hoppning

Snart ska mamma och jag till stallet, fixa Flundran. Sen dra till Walltorp och hoppa lite :)

Köpt blommor

Idag har jag inte gjort så mycket, även fast klockan snart är halv 3 :/ Så blir det när det inte är någon hästaktivitet typ ;) Men jag och pappa har iallafall varit i Ryckelsby och handlat lite fina blommor till balkongen osv. 
Och sen stannade vi och gav hästarna lunch också. Det gillade de :3 
 
Tror jag ska rida båda idag, isåfall ska jag rida Cimba lite lungt. Eftersom han tävlade igår, med bra resultat :)
Flundran rids nog lite bommar eller något. Eller dressyr.
 
 
 
 

Ninjas avsked i Scandinavium

Kollat på detta precis, gud va sorgligt. Fina Ninja!
 
 

Grymmaste ponnyn!!

Cimba var sjukt duktig idag! Så himla fin ♥♥
LD ("framhoppningsklass"): Han var ganska pigg och framåt på framhoppningen. Han kändes bra, när vi kom in på banan taggade han till ännu mer, och vart väldigt pigg. Superfin, men tyvärr ett stopp. Vet inte vad som hände, men det stod ju mot läktaren. Så det kan varit det. Men han var super fin. Jag är jättenöjd! (4fel)
 
LD (lagklassen) bedömning stil: Han kändes sådär när jag hoppade fram, lite segt. Men sen när jag hade sagt åt honom att gå fram. Då gick det liite fortare iallafall. Dock hände det en olycka så hon fick åka ambulans, så då blev det lite väntan. Hoppas du mår bra Petra! Men iallafall, kändes okej på framhoppningen. 
Vi kom in på banan och han taggade till igen! :) Känslan var super och vi tappade inte fart nångång typ. Jag gick nolla, och jag är hur nöjd som helst! (0fel)
 
Grymmaste ponnyn, ja :) Tävlingen gick i ridhuset, bara för att det skulle regnat ^^ Men bra för oss, då Cimba gillar ridhus mer ;) Bästa C I M B A <3
 
TACK till Lina W som ställde upp och skjutsade och hjälpte mig hela dagen! Tack så mycket :D
 
 

tävling!

imorgon är det tävling som gäller, uppdateringen är dålig jag vdt, och kommer även bli imorgon.. :/ MEN är taggad på tävling!!

5 saker ni kanske inte visste

  1. Cimba är oftast piggare i ett ridhus än utomhus.
  2. Thunder är den mysigaste häst jag vet.
  3. Vi bor på en gård, men har inte hästarna hemma.. -.-
  4. På lördag är det första omgången i Div III ponny hoppning i Åtvidaberg!
  5. Jag rider för grymmaste klubben, Väderstad Hästsportklubb.

So nationella och NO

Sitter här och pluggar lite SO, har typ lite vi ska kunna tills imorgon. Några olika frågor och så.
Om typ häxor och trollkarlar. Jaja, men idag hade vi nationella i SO, sen sista delen i NO också. SOn gick ganska bra tror jag , NOn gick okej , haha tror jag iallafall. Men vi har matte läxa som jag måste göra också tills imorgon, och nationella prov igen i SO imorgon.. Undra vad som kommer på det provet då? Skulle va bra o få se alla frågor på nationella dagen innan sen plugga på och få A, haha gud va jag drömmer. Närå..
 
I No gjorde vi ju sista idag, typ att vi skulle labba. Tror det va sista delen i NO. Ajja, sen har vi kvar muntliga delen i engelska också. Hate it.  
Men sen när pappa kommer hem , kanske jag drar till stallet och rider. Hoppas på det, mamma jobbar..
 
Snyggisch häst ;)
 
 
 

INTE HUNNIT MED

Inte hunnit med bloggen idag, eller igår så mycket. Ridit en grym träning med min polle idag, dressyr. Han var grym. Berättar mer imorrn!!

RSS 2.0