Vad vi gjorde i Stockholm

Hej , nu kommer ett inlägg om Stockholm, lite sent.. Men datorn har funkat lite till och från..
 
Måndags: Vi åkte, kom fram packade in grejer på hotellet oså, sen gick vi till Kaknästornet. Ett högt torn där man såg väldigt mycket av Stockholm. Roligt var det, vi fikade lite i tornet oså. Sen gick vi tillbaka till hotellet igen. Sen tog vi tunnelbana och spårvagn till Gröna Lund, pappa och jag åkte mest karuseller ;) Det var väldigt kul!
Vi vann även 2 kilo Daim och Marabou Schweizer nöt :) Så 4 kg choklad (Y) Sen drog vi till hoteller igen och kollade på tv osv.
 
Tisdags: Vi gick upp, åt gooood frukost och sen drog vi till Tekniska Museet. Där var det jättekul och häftigt. Mycket att se och intressanta saker. Typ utveckligen av telefonen, glasögonen m.m.  Där var vi ganska länge. Sen gick vi till hotelletoch fixade lite, sen till Skansen. Mamma och jag kollade på Allsången. Det var kul :) 
Axel och pappa gick och kollade på djuren oså. Sen när det var slut drog vi till hotellet igen, kollade på tv och sen sov vi ju då :p.
 
Onsdags: Gick upp, åt likadan good frukost. Sen drog vi ner till slottet och kollade runt lite, intressant! 
Men sen gick vi till hotellet och checkade ut. Sen satte vi oss i bilen och styrde hem. Stannade och åt på vägen hem bara. Sen var vi hemma efter några timmar! ;) 
 
Tyckte det var en bra semester till Stockholm! Intessann och ja, väldigt rolig :)
 
Jag har massvis med bilder att visa, men ännu ligger de inte på datorn. Så dom får ni se när de ligger på datorn :)
 
 
Bild från i vintras på Cimba och mej ;3
 

Kommentarer till detta inlägg :)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback