Blåsigt

Shit vilket väder, blåser väldigt mycket.. Hatar blåst.. :( Men jaja, rider sen när jag kmr hem. 
På lördag är det första omgången i hoppning för ponny, jag och Cimba va med :D
 
 

Yees!!

Dressyrclearrounden gick bra, fick 60,17%.Som jag är nöjd över :D Visst det kunde gått båttre, men jag är nöjd. Vårat dressyr rekord ju, fast dock var ju detta LC:2. Men endå :) 
Super fin häääzzt :D
 

CR

Idag är det dressyrclear round som gäller.. Undra hur det går ;p 
Men först tråkig men denna dag är chill i skolan..
 
 

Bra dag

Hej! På clear rounden blev det 2 noll-rundor :) Fast han var lite seg oså, men kändes bra att vi nollade båda :D
Sen hem och äta, osen iväg på fotboll. Och vi vann med 5-2 :) Alla spelade bra :) Seriens första match och vi vinner , det var gött :)
Sen hem o åka till stallet o rida Flundran. Hoppade litw och red lite dressyr. Dressyrclear round imorgon.. Och jag kan inte programmet -.-.....
 
 

Nu stallet

Nu drar vi till stallet , fixar ponnyn och drar till Nyckelby på CR :)

Löslongering och fika

Fikade hos Emma och dom. Tack för fikat ;) Det var muuumsi. 
 
Sen löslongerade vi hästarna, buuus hästisar. Imorgon är det ju clear round, hoppar låågt med Cimba :) Bara för att försöka komma runt oså. Blir säkert bra, om banan inte är full med vatten ;p 
Sen fotbollsmatch hemma, får se hur det går.
 
 
 

lördag

Har hunnit med mke idag. Först city gross med mamma, sen sharpman, sen boxholm, åkte upp med båten till sommarstugan. Men la inte i den. Men vi lämnade den, och sen fiskade jag också :) Fick dock ingen fisk, haha.
Och sen har vi varit o ätit också. Gott! Och snart blir det stallet o rida !! ;)
 
 
 

fredag

Hej! Nationella proven gick sådär, eller helt okej tror jag (Y). Efter skolan va jag med kompisar, hästarna fick stå. Mamma jobbade.. Men imorgon blir det ridning! Och på söndag CR för Cimba :) 
Och sen fotbollsmatch!
 
 
Har han nått problem? söting.

Tävling om täcke!

 
http://tovaeivinson.se/2013/april/vinn-ett-tacke-fran-eskadron.html#comment

NP i Engelska igen..

Nationella prov idag igen och jag är dötrött... Det kommer ju gå super, not. Hoppas iallafall att det går liite bra även fast jag är trött. Efter skolan blir det stallet och rida bästisarna. 
 
 
Denna kavaj köpte jag igår!

Vart i Lkpg

Köpt fotbollsskor , tävlingskavaj, tröjor oså. Vi hörs imorrn!

torsdaag

Snart skola. Ganska chill dag i skolan denna med. Hoppas den går snabbt. Efter skolan drar mamma och jag o köper fotbollsskor! Fotbollsmatch på söndag jue. Så det måste införskaffas.

Dagens hoppträning

Gick kanoners. Cimba var pigg o fin. Eller lagom pigg. Hoppade lite omhoppningssvängar osv. Berättar mer imorgon!

onsdagen

Dagen var som jag chill som vanligt på onsdagar.
Snart stallet för hopträning, som vanligt på onsdagar! Men inte den onsdagen mamma jobbar då ;)
Hoppas träningen går bra idag med!
Igår när jag red, red jag på hacket. Han gick superbra!. Gick att korta i galoppen jättemycket. Vi tränade på tempoväxlingar. När vi hade haft en samlad galopp en långsida, galopperade vi på andra långsidan osv och gjorde volter. 
 
Fludran reds med, dressyr, eller red över en bom några gånger för att försöka komma rätt. Det gick också bra, duktig var han :)
 
 
Gammal bild på min fina ♥
 
 

Hoppning ikv

ikväll är det hoppträning som gäller. Men först kortdag i skolan. Ganska chill dag endå. Men endå så har vi många, fast ganska korta lektioner idag.. Jaja, vi syns efter skolan. Byebye.
 

Tisdag

Dagen har ju varit sååådääär.. Hade nationella prov i engelska. Första delen gick sämst. Den gick verkligen inte bra, det var läsförståelse. Sen andra delen var hörförståelse, det suger jag på. Men gick väl okej endå på det :)
Sen hade vi engelska glosor, läxförhör. Som gick bra! 
Snart blir det att dra till stallet o rida pollarna. Tror båda ska ridas idag. 
 
 

Min bakgrund

Min bakgrund på bloggen är ju lite konstig på vissa datorer. Ska försöka orka fixa det snart. Jag vet att den är konstig på vissa datorer, jag SKA försöka fixa det snart ;) 
 
 

.

Hej. Nationella prov idag, har ont i huvet..Deet suuger. Men jaja får försöka. Hoppas på att det är ganska lätt. 
har inget att skriva om just nu btw.
 
 

Måndagen

Hej! Dagen har varit bra. Efter skolan har jag bara chillat. Tagit det lite lungt.. 
Imorgon = natinella prov i engelska. Suuger . Kommer gå as dåligt btw. ajja, får äta godiis på lektion iallafall..
 
Imiorgon rids båda hästisarna. , mamma red flundran idag, lite lungt. Cimba vilade.Skönt för han, eftersom vi tävla igår. Jajaj, vi hörs!
 

Måndag

snart skola, chill lektioner. Det är bra. Ä ganska trött , men hejdååå..

Resultat hopptävling Anebyortens Ridklubb 21/4-13

Hej, tänkte skriva lite resultat ifrån dagen! 
 
På framridningen och framhoppningen kändes han okej, men endå lite seg så jag försökte få igång honom lite mer. Det gick ganska bra, men endå liite seg. Men somsagt, det kändes okej när vi gick in på banan.
 
LD-10 (Lätt E) (Ute): Han kändes ganska bra, men 3 stopp = Utesluten. 
 
LD-10 (Lätt E) Omstart (0 fel): Gjorde omstart. Han kändes mycket bättre, men jag fick kämpa! Men endå 0 fel! :)
 
Lite väntan tills nästa start var det, men endå inte jättelångt !
 
Jag började rida fram till LD. Han kändes ungefär som framridningen till första klassen. 
Gick in och hoppade ett tar skutt på framhoppningen, kändes bra!
 
LD (11 fel): Jag TROR jag fick 11 fel är inte säker. I denna klass kändes han bättre än första rundan. Vi blev inte uteslutna iallafall :) Fick 2 stopp på 3an, sen gick det kanon resten av banan. Men i högtalaren sa de att jag fick 12 fel + 3 tidsfel. Men jag fick bara 2 stopp, så jag vet inte :p Men jag tror isåfall att jag fick 11 fel om jag hade 3 tidsfel.
 
Jag är ganska nöjd endå, första utetävlingen för iår! Kändes bra, och hiss till att vädret var så bra med. Perfekt tävlingsväder :) Jättefin anläggning btw, och bra banpersonal osv.
 
 
Enda bra bild mamma fick till ;)

Tävling

Snart åker vi till stallet o fixar, snart tävling. är nervös -.-

Vår nya hästtransport!

 
Här är den! En boj transport. Tycker den är riktigt nice :) Och den ska vi åka med till Aneby imorgon till tävlingen!! :D 

Schabrak "I love Sweden"

Hittade ett schabrak som jag tyckte var lite gulligt, eller ja lite coolt. Har sett det en gång innan mennu gick jag in och kollade på det igen, jag tyccker att det är rättså hätigt/gulligt/coolt iallafall ;)
 
Schabrak med Brodyr I love sweden

Lördag

Hej på er! Idag är det somsagt lördag och vid 10 är det fotbollsträning som gäller till klockan 12. Sen ska mamma och jag åka o hämta vår nya transport! :D Det ska komma bild på den jag lovar. Den är skitsnygg, dock många som har sånna, men nu har vi också en sån, ni får reda på märke sen :)
 
 

.

Hej! Det som hände igår är fruktansvärt. Usch asså. Jag fattar det inte än.. Så ledsamt ... Usch, sånt ska verkligen inte hända igentligen. Men han kände ju så, men endå.. :'( detta kommer ta långt tid att få in i huvudet att det är sant... Sjukt tragiskt.
 
Men iallafall, nu kände jag för att blogga lite igen. Det känns endå lite bättre nu än vad det gjorde igår. 
Red igår och idag, gick superbra! Tagga tävling med C på söndag! :)
 
Ja, hoppas ni har haft det bra den korta stunden jag varit borta härifrån.
 
 

Mår dåligt

När vi kom till skolan imorse, fick vi reda på en extremt tråkig nyhet.. Usch.. En på VÅR skola , har tagit självmord. Alla blev väldigt nere.  Och ledsna. Sen gick vi till kyrkan och tände ljus.. Usch så hemskt detta är...
 
Jaja , bloggar igen när jag känner för det. 
 
R.I.P Eric <3

Hoppträningen igår

Hoppningen igår gick super tycker jag! Han var väldigt pigg vissa stunder bara, haha. Kunde knappt hålla han i skritten , då han ville dra iväg i galopp.. ;) Men men, hoppade lite olika linjer och så. Jag tyckte Cimba kändes super. Ett stopp, men det var mitt fel. Jag hade inte ordentligt bra tryck i galoppen i svängen, och hindret kom efter svängen precis. Sen hoppade vi bana, han kändes jättebra! :)
 

Snart hoppträning

Snart blir det hoppträning, hoppas Cimba är duktig idag. Igår gick ridpasset mindre bra.. Men idag tar vi nya tag när vi ska hoppa! Ska inviga vårat nya schabrak också ;) Kommer nog bli bra. 
Dagen i skolan va väl bra, kanske chill. Bytte platser, har sämsta platsen.. 
 
 

ridning

Snart blir det stallet och rida båda hästarna. Dagen gick endå rättså fort, även fast det är tisdag! Men jaja, snart stallet då. Bara äta först. Idag ska jag följa mitt "ridschema"! Båda ska gå dressyr med avskrittning ut en sväng ;)
ja, ni fattar ^^
 
 
 

dagen

Dagen har varit bra. Skolan var chill, efter det drog jag till Mjölby med några och pluggade. Sen tog vi bussen till gårn, pluggade lite till och chillade. Så engelska läxan är gjord tills imorgon och lite matte gjord också. Mamma löshoppade hästarna idag. (hon följde inte mitt schema heller. Flundran skulle ridas idag och ingen skulle löshoppas... ;P Jaja, hästarna gillade nog det iallafall. Men cimba ska ju hoppas på onsdag så ;) Jaja, han får stå ut ^^  På söndag taggar jag och Cimba hopptävling i Aneby!!!
 
 

Ullared , Gekås 14 april

 
 
 
 
 
 
 
Här är lite av det jag köpte i Ullared igår! Är nöjd med allt! 
 

frukost

Har precis ätit frukost, snart klä på mig oså. Sen skola igen. Chill dag. Har språk, musik, hemkunskap, mat, idrott och sen SO. Kanske får reda på proven som vi gjorde i fredags på SOn? ;) Hoppas det, eller kanske.. Beror på ad resultatet är ;) Men Cimba vilar idag och Flundran rids av mamma. Imorgon rids båda. HAr nu köpt "ponnyboken" som jag skriver mitt ridschema i :) Bra va?
 

Cimba

Red cimba idag också, han gick underbart bra! I början var han trälig i högerbogen, stel oså. Men det slöppte mer och mer, gud va fin han va vissa stunder. Red på inspänt idag också. Men han var superfin iallafall :D
Bästi ponnie.
 

'Ullared

Köpte mycket saker idag, eller ganska mycket iallafall. Bästa köpet var ett jacson schabrak! Grymt snyggt!!
Sen köpte jag olika  saker, kommer ksk bild nångång :)
 
 
Schabraket, såååå fint. Smääälter.

Påväg hem!

påväg hem nu, köpte lite olika saker! :) 
Hörs sen! 

ullared

ÄR i ullared nu på gekås, och shoppar loss!!

gekåås

Är påväg till gekås nu (Y) Lite spontant åkte vi ;)  är snart i smålandsstenar. Men va o släppte ut hästarna på morgon, cimba pluttponniie låg och sov :') söööten .
Hörs ikväll !!
 

2 hästar ridna!

Red bäst hästarna idag igen. Cimba först, red på inspänt idag igen, han var superfin. Sen tog jag bort inspänningen och hoppade några skutt med honom. Piggelino. I söutet var han fin utan inspänning med :)
 
Flundran hoppade jag på HACKAMORE. Testade det idag på honom :) Han blev framtung oså, han är ju inte van vid hack. Men det gick bra att hoppa :) Men STARK som attan var han..
 Men men, fina hästar är det iallafall ♥
 
 
Gammal bild, men den talar.

fotboll & ridning

Har varit på fotboll, snart blir det stallet och rida. Sen kalas, hos dom vi har hästarna hos ;) 
Ja, hoppas dagen vart bra hittills , det har min förutom att det var svinkallt på fotbollsplan.. 
 
 
Bästa klubben!

Hästarna

Ridit bästa hästarna idag. Cimba red jag på inspänt idag. I början tyckte han att det var jobbigt, så han protesterade. Men sen gick det bara bättre och bättre, och sen i sluter när vi jag travade av oså. Var han superfin :) 
Red ju Flundran också, han gick med bra. STARK var han.. Kan va för han vilat i 2 dar ;) då blir han sån.
Red över lite bommar oså, han var med fin! Bästa heztisar <3
 
 

Fredag

Godmorgon. Äter lite frukost just nu, ska snart till bussen. Har SO prov idag ju, kan lite. Men vet ju inte vad som komemr på provet ;pp Men jaja, fpår se hur det går helt enkelt! Efter skolan blir det stallet, rida 2 heztar @@
De har vilat 2 days nu, vet inte om mamma löslongerade dom igår. Men iallafall, dom har inte ridits på 2 dar!
 

NP i No

Hade nationella i NO idag. Gick sådär.. ;p Kunde inte så mycket men jag skrev på alla iallafall !
Stog i disken idag i skolan också. Gick väl bra, det var inte så jobbigt ;) 
Imorgon är det SO prov.. ://

torsdag

Heej. Igår va jag med kompisar och pluggade lite, sen gick vi till gårn. Ja sen gick vi ju kortdag, hoppträningen va jag inte på. För mamma jobbade. Men idag så blir det nationella prov i NO. så himla tråkigt. Kan typ inget oså :(
Jaja, får se hur det känns efter..  Hoppas att det kommer lätta frågor bara.. :/ Usch, känns som det inte kmr gå bra. Men efter skolan blir det plugg igen. Har SO prov imorgon. 
 
 

rubrik

Flundran gick bra igår, red lite dressyr i ridhuset somsagt. Nu ska jag till skolan, onsdag = kortdag! Härligt :)
 
4
 
 

Walltorp

Snart blir det att åka till Walltorp med flundran och rida m Lina. Men innan det ska jag hinna rida Cimba också. Och lite plugg ikväll också.. Om jag hinner!
Hörs, nu måste jag byta om sen stallet @@@
 

-.-

tisdag idag, as jobbig och tråkig dag i skolan jue..Tråkiga lektioner och dagen känns såå lång.. 
Jaja, får försöka stå ut :/ Se fram emot rridhuset ikv istället!
 

måndag

Första dagen efter lovet avklarad, yey. Den gick bra, chill måndag! Va med kompisar efter skolan, chilla på fritidsgårn. Hade ansiktsmask oså. Ja, sen åkte vi till stallet när jag kom hem. Fixade lite oså :)
Imorgon, engelska läxa som ska göras tills då. Jobbiga glosor @@
 
Imorgon ska jag rida i ridhuset med Lina. Flundran följer med då! :)
 

igår, idag

Igår var jag somsagt med en kompis till hennes ridskolas stall. Både hon och jag red. Vi hoppade lite, pigg ridskolehäst ! Iallafall när vi hoppade ;) Var där ett tag, sen åkte vi hem. 
Va en stund efter. Sen drog jag till stallet och red min lilla ponny :)
 
Ciba gick bra, red över lite bommar. Men inte så många gånger. Ett par ggr :p
Idag får nog hästarna vila tror jag!
 
Idag är det skola igen, det suger. Jag är verkligen as trött och har ont i huvudet :/ Sen fryser jag också, gjort det hela natten... ajja, får se hur denna dag går i skolan.. ;p
 

Väderstad

nu ska jag gå ner till väderstad o följa med en kompis och rida..! Hejdå ;)
 
 

Söndag

Sista dagen på påsklovet då, så trist. Nej, jag vill ha mera ledigt och lov. Hatar verkligen att gå till skolan efter lov...
Känns bra att vi börjar med en måndag endå, chilldagen på veckan! Jaja, endå inte kul att börja skolan igen..
Men får väl försöka stå ut till nästa helg ;) Då blir det ju iallafall lite ledigt igen ^^
Idag blir det nog att chilla. Kanske ska följa m en kompis till stallet o hjälpa henne lite med hennes "foderhäst" :)
 

Thunder

Hej! Gjorde så att Flundran fick lite motion idag. Longera han först, sen släppte jag honom lös på ridbanan så han fick springa av sig lite. Det fick han verkligen, och det var kul tyckte han! ;) 
Bockade gjorde han också ;D Buspojen. Cimba fick vila idag. Skönt, tyckte väl han ;) 
Mina favorithästar <3
 
 
Söta Disse med såklart :D

Gå med voffsi

Ska snart gå en promenad men min hund tror jag. Skönt med en promenad. Han uppskattar det nog också :) 
När mamma har kommit hem och så. Så ska jag åka och rida båda hästarna, eller bara Flundran (Thunder) får se!
Have a good day!
 
 


Bloggen omgjord

Nu har jag ändrat headern och bakgrunden på bloggen! Hur blev det tycker ni? 
Var trött på den andra headern oså. 
Jag är inte 100% nöjd. Men jag är ju ingen expert heller så ;) 
Det blev helt okej tyckte jag endå ! Detta får duga ett tag nu. 
om ni inte ser det nya, tryck f5 då :)
Kommentera vad ni tycker! :)
 
 
Nya headern!

Fiket

Fick gå upp skapligt idag, pappa och jag drog till fiket. I lastmaskinen ;) 
Åt macka och pistagebulle, shit va mätt jag blev.. Fanns tårta med, men orkade verkligen inte. Är proppmätt...
Sen drog vi och hämta jord. Sen lämnade vi av det hemma, och jag hoppade av också ;)
Så nu sitter jag här vid datorn och chillar, kanske ska hitta på ngt snart :) Hörs!
 

Inte haft tid

Hej! Som rubriken säger, har inte haft tid till bloggen på en stund.. Igår red jag Flundran, gick bra : ) Tränade lite olika saker, sen var vi på sharpman med.. Köpte ett schabrak till flundran, schockemöhle! Skitsnygggisch :)
Och liniment. 
 
Sen åkte vi till Vadstena. till mormor och morfar, sov där inatt :) 
Idag var mormor och jag i Motala oh shoppa. Köpte lite kläder ! 
 
Red Cimba nu ikv, gick bra. Träna lite på att han skulle gå fram för skänkeln direkt osånt. Syns :)
 
 
Yes, that's me..
 

CG , stallet

Har precis vart på City Gross och handlat lite mat. Och sen gjort en till grej , hihi :D Sjukt glaaad. Det kommer bli perfa !
Skriver på bloggen vad det handlar om när det är 100% klart. 
Ska snart dra till stallet och rida Flundran :) Sen i eftermiddag blir det att dra till Vadstena !
 
 
sötingen soooverr ;)

Bästa ponniiie

Hoppträningen gick väldigt bra tyckte jag ! Väldigt bra övning idag! Den var rolig :) Cimba hoppade bra, och lyssnade bra. Inget stopp heller, känslan var bra :) 
 

hoppning

nu ska jag till stallet sen hoppträning, bloggar efter hoppträningen.
 

Tjo

Onsdag idag. Hoppträning ikväll. Kul , hoppad det går bra bara ;) 
Have a good day.

Flundran i ridhuset

Hej! Det gick jättebra att hoppa i ridhuset idag! Ställde upp 3 hinder bara. Hoppade bana på dom. Vet ni, vi hoppade ett räcke på 1 meter. Den stora klumpedunsen och jag ;) Han kom ganska ofta rätt på hindren idag också, och hoppade fint :)
Hoppade bana på 90cm också. LD höjd ju ;)
 
Nä, men det gick väldigt bra idag tyckte jag :) Är nöjd med honom!
 

stallet, ridhuset

Snart ska vi dra till stallet, fixa hästen och dra till ridhuset. Upp ganska ridigt idag (Y) Skönt det med ibland :)
Vet inte om jag tar med kameran, det är så mörkt i det ridhuset.. Fast juste, det är ju ljust ute nu ;) Men jaja, får se...
 

2 horses

2 hästar ridna idag. Mamma fotade lite, lägger in bilderna på datorn imorn. Då kanske ni får se någon/några om ni är snälla! ^^ 
Imorgon vid kl 10 ska Flundran och jag hoppa i Walltorp. Åker dit själva och hoppar lite :)
Kul ska det bli :) 
 

Rubrik..

Sitter här än, vid datorn. Och har inget att göra.. Följer resultat ifrån Kinda..Men jag kanske ska göra nått snart ;P
Idag ska hästar ridas med. Poniiie ska det iallafall, F också tror jag. Snart går det att rida på ridbanan också ! :D
HIIISSSS. HOPPAS vintern är över snart..Vill ha sommar och soool !
 
 

Online.equipe

Nuska jag kolla på online resultat ifrån Kinda. Tävlingen börjar nu. Nu håller jag tummarna för de jag känner!!

RSS 2.0