Resultat Jönköping Fältrittklubb 2 mars -13

Här kommer resultat ifrån dagen.
 
LD: Han kändes seg och tittig på framridningen.. Så den kändes inte så bra, han var rädd för stolar och hinkar som stod i hörnen och så. På framhoppningen vägrade han några gånger, eller ja. Ganska många gånger. 
Men fick över honom och det kändes bättre efter ett par gånger!
 
Gick in på banan, han vägrade gå.. Stog helt stilla och bara bockhoppade ganska länge. Han vägrade gå ner mot läktaren, men sen fick jag fart på han. Hoppade ettan och 2an bra. Sen började han igen, vägrade verkligen gå framåt. Så 3 stopp= Ute.
 
LD+5: Han kändes bättre än första gången på framridningen. Han var lite mer avslappnad, men han blev rädd för nått utanför och höll på att hoppa på en annan häst typ.. Sen när vi red på långsidan, skrittade, så gör han ett bockhopp helt utan anledning. Helt plötsigt bara? ;) Haha lite roligt men.
Framhoppningen kändes också bättre, han stannade inte lika många gånger. 
 
På banan så gjorde han likadant i början, men inte lika mycket. Vi kom lite fortare ner till läktaren. (Kändes det som iallafall.) Vi fick fina språng och allt gick bra fram till hinder nummer 4, då la han i handbromsen igen.
Fick göra några volter, när vi gick fram till hindret var det inget farligt, men sen när vi skulle rida imot hindret typ 5 meter innan börjar han bockhoppa och vägra gå fram. och ja. 3 olydnader = Ute. 
 
Sen blir man endå glad när folk kommer fram och säger "Va duktig du var som satt kvar, bra kämpat."
 
Inte så lyckad dag, men bara att ta nya tag!
 
 
 

Kommentarer till detta inlägg :)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback